top of page

LOGISTICS SOLUTIONS

Consultoria funcional i de processos logístics per oferir-vos la solució més eficient en automatització, eficiència energètica i de costos. No sempre és possible automatitzar sense abans realitzar algunes accions correctives, per això us oferim realitzar gratuïtament un estudi del vostre cas. Us assessorem durant tot el procés, des de la fase de consultoria fins a la postvenda i manutenció dels equips i infraestructura. Cada vehicle i tipologia de navegació és adequat per a diferents entorns, nosaltres us ajudem a triar el millor per a la vostra empresa.

AGV/AMR

 

 

Són Vehicles de Guiat Automàtic i poden treballar arrossegant les càrregues mitjançant carros, arrossegant la càrrega mitjançant remolcs o aixecant la càrrega mitjançant plataformes o forquetes.

Poden guiar-se mitjançant làser amb reflectors o sense reflectors, banda magnètica adherida al terra o codis datamatrix adherits al terra.

Per a entorns ordenats amb pocs canvis i necessitat de complir estrictament amb els lliuraments als seus punts es necessitaran vehicles AGV.

Per a entorns molt dinàmics i sense necessitat estricta de lliurament a temps caldrà vehicles AMR.

AMR

Instal·lem i mantenim la gamma de productes automàtics de la firma Cleanfix, dedicats a neteja professional des de fa més de 45 anys.
No són una empresa emergent, són un fabricant suís de màquines de neteja acreditat amb més de 45 anys dexperiència.

Establerta el 1976 i amb seu a l'est de Suïssa, Cleanfix Reinigungssystem AG desenvolupa, construeix i ven solucions de neteja per a qualsevol tipus de necessitat.

 

Robots de neteja d´alta resistència, fabricats especialment per a ús industrial.

Conegui la nostra gamma de robots de neteja de terres industrials i comercials. Careleva ofereix robots de neteja per a terres secs o humits en grans superfícies.

Fabricat i dissenyat a Suïssa!

Entri a l'era de la neteja autònoma de terres amb nosaltres!

Fregadora automatica
POSVENTA

SPV

 

Realitzem tasques de manteniment preventiu sobre el seu parc de màquines, amb les darreres eines del mercat i amb els millors professionals en automatització i robòtica.

També comptem amb un equip de professionals qualificats per realitzar les tasques correctives i predictives necessàries a cada situació.

Possibilitat d'assistència remota via telefònica o via mail.

Realitzem formacions dels seus equips de manteniment o producció perquè la seva empresa estigui coberta tot el temps i sigui més autònoma.

Us acompanyem en tot moment.

bottom of page