top of page
Apilador automatico

CAR-ELEVA està adaptada i preparada per al futur de l'automatització logística i la transformació de magatzems i centres de distribució per aconseguir la màxima eficiència, flexibilitat i agilitat. El nostre departament de solucions logístiques està sempre al teu costat per trobar la millor proposta quant a innovació robòtica, vol dir que les nostres solucions d'automatització estan sempre preparades per al futur.

 

En comprendre i analitzar les vostres dades, optimitzem el rendiment de la vostra operació. Les nostres solucions completes inclouen consultoria, estudis conceptuals, implementació de projectes, servei al client, les millors tecnologies i programari, tot adaptat als requisits específics del negoci.

Des del 1965, hem estat proporcionant serveis per facilitar la manipulació de tota mena de càrregues. Al llarg dels anys hem anat evolucionant per adaptar-nos als canvis continus del sector fins arribar al que som actualment.

Principals fites :

1965  La companyia es crea sota el nom de Tallers Peña, en honor al seu fundador.

1978  L'empresa passa a convertir-se en Societat Anònima, adquirint el nom comercial de Car Eleva.

2019 CAR-ELEVA I ASTI (Partner d'Intralogística), segellen un acord de col·laboració.

2022 ABB compra el nostre partner ASTI MOBILE ROBOTICS i es converteix en l'empresa amb el portfoli més gran de solucions automàtiques logístiques del mercat europeu.

La nostra missió és acompanyar els nostres clients proposant solucions automàtiques adaptades a les necessitats logístiques de cada un sense distincions i en exclusiva, tot això amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat, incrementar la flexibilitat, reduir el cost per operació realitzada, reduir el temps de lliurament al mercat i eliminar operacions logístiques que no aporten cap valor al desenvolupament de l'empresa.

Avui dia els magatzems i centres de logística estan exposats a les mateixes limitacions i pressions que les plantes de fabricació els fluxos de treball de les quals són exigents i molt alts. L'automatització dels fluxos de treball garanteix la preparació de comandes a temps mentre optimitza les transferències i l'administració general de la logística interna. Els nostres AGV'S mouen els palets correctes al lloc correcte i en el moment correcte sense comprometre la seva integritat obtenint una traçabilitat total, processament precís i rigorós de comandes i enviaments.

Un sistema sobre el qual té control total i que pot supervisar en operació i administrar-ne l'efectivitat en temps real. Un entorn segur per al vostre lloc, les vostres càrregues i operadors.

confianza
bottom of page