top of page
pramac.png

Apilador col·laboratiu o  automàtic,

tú decideixes

Col·laboratiu

Automàtic

És la solució més senzilla per millorar els processos logístics en entorns mixtos, on conviuen solucions tradicionals i innovadores, ja que s'integra ràpidament a qualsevol flux de treball, sense necessitat d'intraestructura addicional. HYBRIX és fàcil d'implantar, programar i fer servir, gràcies al programari de navegació ANT completament integrat. HYBRIX està dissenyat específicament per optimitzar el transport de mercaderies sense obligar a canviar el procés de flux de materials.

Si vols elevar el teu negoci cap a processos logístics avançats, APTIX és la solució perfecta per integrar al teu entorn de treball actual, sense necessitat d'instal·lar infraestructura addicional. APTIX compta amb el programari de navegació ANT completament integrat, que permet una ràpida i senzilla instal·lació, programació i un fàcil ús. És segur també en entorns mixtos. El canvi cap a processos logístics completament autònoms és a les teves mans amb APTIX, dissenyat per optimitzar tot el procés: des de la recollida fins a la descàrrega. 

Exemple d'us en mode col·laboratiu

Transport automàtic amb operador present a la zona de picking

Zona de picking

Agafem manualment el pallet manipulant l'apilador com si d'una màquina manuales tractes i pulsem el botó de AUTO

L'AMR canvia a mode automàtic i inicia el movimient fins la zona d'entrega seleccionada desde la seva pantalla, tablet o pc de fàbrica

image.png
image.png

L'AMR descarrega automàticament el pallet a la zona que li hem indicat i torna a la zona de picking o a una altre zona definida per repetir aquesta tasca de càrrega manual i enviament i descàrrega en AUTO 

En mode 100% automàtic

Transport automàtic sense operador present a la zona de picking

Mitjançant el servidor ANT l'AMR obeeix a les ordres de recollida i entrega predefinides al nostre mapa de manera totalment automàtica

Amb software de navegació ANT, tot el teu magatzem està sota control.

L'evolució logística està guiada pel programari ANT, una tecnologia de navegació autònoma, que garanteix la millor navegació dels robots, en línia amb l'entorn operatiu. ANT ofereix una connexió senzilla al sistema per a una instal·lació ràpida i els avantatges d'una solució Plug&Play.
ANT centralitza cada aspecte de l'automatització sota el control d'un programari intuïtiu i fàcil d'utilitzar a tots els entorns de magatzem, fins i tot els mixtos, impredictibles, per a una optimització constant dels temps de trànsit.
Amb l'avançat sistema de gestió de flotes i missions per optimitzar les operacions in situ, també podeu supervisar els indicadors clau de rendiment en tot moment i lloc a través del tauler de control, per tenir sota control la maquinària, la flota, el sistema i l'estat de la missió.

PLUG & PLAY: SOLUCIÓ IDEAL i RÀPIDA

Ràpida instal·lació gràcies a l'intuïtiu HMI en pocs passos és possible connectar la màquina al sistema, crear el mapa de la zona i generar accions. No hi ha necessitat d'infraestructures addicionals gràcies a la tecnologia de navegació natural i l'alta precisió del sistema de navegació màquina sempre es pot localitzar al mapa i moure's de forma autònoma cap a l'objectiu.

CREAR I EDITAR EL MAPA


Creeu un mapa sense format del lloc conduint el vehicle manualment, amb el timó o la palanca de comandament. Després, netegeu el mapa al laboratori ANT, eliminant objectes dinàmics i definint les característiques permanents que el vehicle utilitzarà com a referència per a la localització.

DEFINIR RUTES I ACCIONS

Crea les diferents rutes del vehicle i després defineix accions.
També podeu configurar el mode de conducció del vehicle i configurar els dispositius per definir com interactua el vehicle amb carregadors i ascensors, per exemple.

FÁCIL DE USAR

Totes les màquines funcionen de manera autònoma d'acord amb la programació de missions. També és possible cooperar amb les màquines activant el mode manual i conduir mitjançant el timó, si és present. No cal personal altament qualificat, ràpida integració al flux de treball existent.
Fàcil de modificar les Rutes i Accions seguint els canvis de producció/logística. Solucions perfectes per a entorns dinàmics.

EL AMR POT SER CONTROLAT 

ORDINADOR


L'operador pot monitoritzar l'estat de la missió i trucar a la màquina quan la mercaderia estigui a punt per ser transportada.

DISPLAY INTEGRAT


Quan arribi la màquina, la pantalla permetrà certa interacció.

SERVIDOR


L'AMR atendrà les ordres que vagi rebent desde una cpa superior de control o ERP allotjada a un servidor dedicat.

TOT SOTA CONTROL


Panel complet amb KPI i estat de la flota de AMRs

MONITOREU DE LA FLOTA a una descripció general d'una sola pantalla amb estat del trànsit, programació de missions i llista d'esdeveniments.

PANELL de control complet per monitoritzar els KPI i tenir una descripció general completa.

ALARMES a la pantalla mentre l'APP està funcionant en segon pla i reportis periòdics.

bottom of page