top of page

El futur de la industria 4.0

Industria 4.0

INDUSTRIA 4.0

Som experts en processos industrials, connectivitat i atenció al client. Subministrem una de les tecnologies clau de la Indústria 4.0 mitjançant el disseny, la fabricació, la instal·lació i el manteniment de productes connectats. Oferim serveis de connectivitat i integració amb usuaris, manteniment predictiu i anàlisi de rendiment amb un coneixement profund del rendiment de la planta, realitzant comparacions multilloc, analitzant aplicacions en funció dels torns...

Els nostres robots mòbils no són només el sistema de transport de l'empresa, traslladant mercaderies d'un lloc a l'altre, sinó que també són el seu “sistema nerviós” per la informació que transmeten, recullen i traslladen. Tots els nostres robots mòbils tenen un PC integrat i diversos sensors: són com un xip loT ambulant que recopila informació constantment.

Escaner de seguridad AGV

SISTEMES DE SEGURETAT

A CAR-ELEVA, les persones són el primer
Els robots mòbils autònoms són robots col·laboratius que es
mouen de forma segura en entorns industrials, coexistint
amb humans i carretons manuals. A CAR-ELEVA, les persones
són el primer, per la qual cosa ens assegurem que tots els nostres
productes compleixin les normes de seguretat més estrictes.

AMRs complint amb ISO 3691-4

Carretons industrials - Requisits de seguretat i verificació. Carretons industrials sense conductor i els seus sistemes.

Els nostres AMR estan completament equipats amb seguretat:

  • Fotocèl·lules i para-xocs

  • Sistemes d'alerta

  • Sensors de càrrega

  • PLC de seguretat

  • Escàners làser de seguretat

  • Botons de parada d'emergència

Sistemas de guiado de AGV

SISTEMES DE NAVEGACIÓ
Sistemes de navegació precisos, fiables i flexibles.

Les nostres diferents tecnologies es poden utilitzar per a la

localització i navegació de vehicles a tot el disseny

de la instal·lació.

Navegació magnètica

L'AMR llegeix la cinta magnètica col·locada a terra mitjançant una antena magnètica.

Navegacion magnetica AGV

Navegació làser

Els reflectors instal·lats en ubicacions estratègiques dins de la planta asseguren que, on sigui l'AMR al pis de la planta, pugui detectar tres reflexos del raig làser que emet el seu mòdul de navegació, cosa que permet que l'AMR determini la seva posició amb precisió mil·limètrica.

Navegacion laser de  AGV

Navegació QR

L'AMR llegeix els codis QR que estan disposats a terra a manera de matriu per mitjà de la seva càmera a bord per identificar-ne tant la ubicació com les instruccions que ha de seguir.

Navegacion optica AGV

Navegació natural

El sistema escaneja l'entorn per crear rutes i mapes virtuals.

Navegacion SLAM AGV

Doble navegació

Una combinació de diferents sistemes de navegació, canviant d'una manera a una altra depenent de la posició dels AMR al pis de la planta.

Navegacion DUAL AGV

VISUAL Slam

Una combinació de diferents sensors i càmeres permeten a l'AGV interpretar millor l'entorn fent un mapa d'imatges virtuals.

Navegacion visual slam AGV

BATERIA I SISTEMES DE CÀRREGA


La nostra gamma completa de sistemes denergia

Proporcionar una estratègia de càrrega eficient i bateries potents per garantir lautonomia que necessiten els nostres AMR per funcionar.

Sistema de carga AGV

Sistemes de càrrega


Intercanvi de bateria manual

L'AMR es mou a la posició de canvi de bateria quan detecta un nivell de càrrega per sota del límit programat i l'operador fa el canvi.

Sistema de carga manual AGV

Càrrega en línia (sense fil)

L'AMR es connecta automàticament a un carregador durant períodes d'inactivitat.

Sistema de carga inductiva AGV

GESTOR DE FLOTES AMR


Moveu les vostres AMR al ritme de les vostres instal·lacions amb les nostres solucions de programari

Els sistemes de programari AMR d'ABB permeten connectar les nostres flotes de vehicles als seus sistemes i garantir una integració perfecta entre els nostres vehicles i la seva planta.

El nostre sistema de programari AMR està dividit en diferents mòduls, cadascun dels quals és responsable de diferents tasques. El nostre Sistema de Gestió de Flotes (FMS) s'encarrega de la connexió amb el sistema de gestió de la vostra empresa i de la gestió de les ordres a realitzar pels nostres AMR de la forma més eficient. També gestiona les regles de trànsit, les prioritats i la interacció amb tots els elements de la planta, assegurant un flux de treball fluid i el màxim rendiment del nostre sistema. A més, el nostre administrador de traçabilitat realitza un seguiment de tots els esdeveniments, anomalies, ordres i senyals per permetre prendre decisions informades sobre el sistema AMR.

Sistema control flota AGV

AMR Fleet Manager:

Responsable de recollir totes les comandes i traduir-les en moviments que han de fer els AMR.

Tecnologia: Basat en servidor o PLC per adaptar-se millor a les necessitats de la planta.

Transparència: integreu perfectament el vostre programari empresarial amb el vostre nou sistema AMR seguint les nostres interfícies predefinides. A més, permeti que els operadors de la seva planta interactuïn amb el sistema AMR utilitzant les nostres interfícies dusuari basades en web i tauletes.

Connectivitat: Optimitzeu les vostres necessitats internes d'automatització i logística aprofitant la nostra comunicació bidireccional amb els dispositius perifèrics de la seva planta.

Traçabilitat: preneu decisions més informades sobre el vostre sistema AMR gràcies a que totes les dades es capturen i es posen a la vostra disposició. Assegureu el control total sobre tots els moviments i esdeveniments que succeeixen al vostre taller.

Sistema de monitoreo AGV

Sistema de monitorització


Visualització en viu basada a la web del sistema AMR. Juntament amb esdeveniments, anomalies, comandes i senyals, permet als clients tenir un control total del que passa a la planta. Amb aquestes dades, es pot monitoritzar el rendiment del sistema i detectar ràpidament qualsevol desviació.

Live feedback: Informació contínua del que passa a la planta en tot moment: des de moviments AMR fins a possibles anomalies o esdeveniments.


Les dades primer: presa de decisions basada en dades a través de panells de KPI que ajuden els nostres clients a fer un seguiment del rendiment i prendre decisions de manteniment informades.

Fàcil d'usar: interfície gràfica d'usuari que està dissenyada amb un enfocament centrat en l'usuari, cosa que en facilita l'ús per a qualsevol persona amb coneixements bàsics d'AMR.


Flexibilitat: Diferents funcionalitats que s'adapten a les vostres necessitats: des de la visualització bàsica fins a un pla avançat amb interaccions FMS (Fleet Management System).

bottom of page