top of page


Seguretat y PRL es

Plataformes aèries totalment personalitzables i molt compactes per a labors de manteniment i emmagatzematge.

 

La gamma Elevah de Faraone ofereix una àmplia gamma de plataformes aèries per al manteniment i manutenció (picking) per a treballs de magatzem; màquines compactes amb poc pes que permeten treballar a una alçada de fins a 8 m. augmentant el nivell de seguretat i ergonomia de l'operari, així com disminuint a la meitat el temps, la fatiga i els costos del treball que ha de fer l'operari.

Les màquines Elevah poden ser autopropulsades i amb elevació elèctrica (es mouen mitjançant un sistema elèctric d'una zona a una altra sense baixar de la cistella) o bé mitjançant tracció manual i elevació elèctrica (l'operador la mou manualment d'una zona de treball a l'altra ).

Normativa EN-280 Les plataformes aèries Elevah permeten realitzar operacions de manteniment, mentre que les màquines de picking serveixen per a les operacions de recollida de material o emmagatzematge normativa EN 3691-1

Elevah disposa de models molt compactes, i lleugeres específicament dissenyades per a les necessitats d'indústries, oficines, botigues, teatres, museus, etc., els elevadors unipersonals Elevah permeten accedir o moure's fàcilment, fins i tot en espais molt estrets com a ascensors. Els models disponibles es diferencien per l'alçada màxima de treball que assoleixen, per la seva capacitat, possibilitat de personalització i baix pes juntament amb altres característiques que les converteixen en especialment aptes per a determinades situacions com la gamma INOX.

AQUESTES EMPRESES HAN ESCOLLIT FARAONE

bottom of page