top of page

Amb unes dimensions mínimes, gran capacitat de càrrega i una excel·lent capacitat de maniobra, la gamma Flexley Tug és una solució potent, senzilla, segura i flexible per estirar carros. Reconeguts pel seu rendiment i seguretat, són els cavalls de batalla de la intralogística en aplicacions d‟arrossegament d‟ús ininterromput 24/7.

Flexibilitat insuperable: capaç de realitzar moviments complexos per optimitzar les operacions millor que mai.

Noves característiques: més ràpid, àgil, ergonòmic i amb més capacitat de càrrega.

Connectivitat intel·ligent: informació en temps real per facilitar l'anàlisi de dades i la presa de decisions.

Perquè Flexley Tug

Caracteritzats per la facilitat d'instal·lació i utilització i pel rendiment provat, els nostres AMRs proporcionen un funcionament òptim que es tradueix en una major productivitat i una reducció en els costos operatius de la teva intralogística.

Els nostres robots Flexley Tug proporcionen una solució fàcil d'instal·lar, utilitzar i mantenir. La nostra nova evolució 2.0 a més integra les darreres tecnologies de navegació SLAM, uns sistemes de càrrega de bateries més ràpids i una major capacitat de càrrega.

AGV de arrastre

Datasheets

Descobreix els avantatges dels nostres AMR i les seves característiques tècniques descarregant el datasheet.

Càrregues

La solució d'arrossegament ideal per a fluxos logístics i de fabricació. La nostra infal·lible gamma de vehicles Flexley Tug es pot adaptar a una àmplia varietat d'interfícies de càrrega, com poden ser diferents tipus de carros i contenidors amb rodes.

bottom of page